Jūsų asmeninės informacijos rinkimas

ARDEX renka asmenį identifikuojančią informaciją, pvz., jūsų el. pašto adresą, vardą, pavardę, namų ar darbo adresą arba telefono numerį. ARDEX taip pat renka anoniminę demografinę informaciją, kuri nėra būdinga tik jums, pvz. jūsų pašto indeksas, amžius, lytis, pageidavimai ir pomėgiai.
Taip pat ARDEX automatiškai renka informaciją apie jūsų kompiuterio aparatinę ir programinę įrangą. Ši informacija gali apimti: jūsų IP adresą, naršyklės tipą, domenų pavadinimus, apsilankymų laiką ir nukreipimo žiniatinklio adresus. Šią informaciją ARDEX naudoja paslaugos teikimui, kokybei palaikyti ir bendrai statistikai apie naudojimąsi ARDEX svetaine teikti.

Atminkite, kad jei tiesiogiai atskleidžiate asmenį identifikuojančią informaciją arba neskelbtinus duomenis per ARDEX viešus pranešimus, tą informaciją gali rinkti ir naudoti kiti. Pastaba: ARDEX neskaito ir nestebi jūsų asmeninio ryšio internetu.
ARDEX ragina peržiūrėti svetainių, į kurias pasirenkate nuorodas iš ARDEX, privatumo politiką, kad suprastumėte, kaip šios svetainės renka, naudoja ir dalijasi jūsų informacija. ARDEX nėra atsakinga už asmeninės informacijos turinį ir apdorojimą svetainėse, nepriklausančiose ARDEX ir ARDEX svetainių šeimai.

Jūsų asmeninės informacijos naudojimas

ARDEX renka ir naudoja jūsų asmeninę informaciją, kad galėtų valdyti ARDEX svetainę ir teikti paslaugas, kurių paprašėte. ARDEX taip pat naudoja jūsų asmenį identifikuojančią informaciją, kad informuotų jus apie kitus ARDEX ir jos partnerių produktus ir paslaugas. ARDEX taip pat gali susisiekti su jumis per apklausas, kad atliktų apklausas dėl jūsų nuomonės ir asmeninės nuomonės apie esamas ir bet kokias naujas mūsų siūlomas paslaugas.

ARDEX neparduoda ir neišnuomoja savo klientų sąrašų trečiosioms šalims. ARDEX retkarčiais gali susisiekti su jumis išorės verslo partnerių vardu dėl konkretaus pasiūlymo, kuris jus gali sudominti. Tokiais atvejais Jūsų unikali asmenį identifikuojanti informacija (el. paštas, vardas, pavardė, adresas, telefono numeris) neperduodama tretiesiems asmenims. Be to, ARDEX gali dalytis duomenimis su patikimais partneriais, kad padėtų mums atlikti statistinę analizę, išsiųsti jums el. paštu ar paštu, teikti klientų aptarnavimą arba organizuoti pristatymą. Visoms tokioms trečiosioms šalims draudžiama naudoti jūsų asmeninę informaciją, išskyrus teikti šias paslaugas ARDEX, ir jos privalo išlaikyti jūsų informacijos konfidencialumą.

ARDEX nenaudoja ir neskelbia jautrių asmens duomenų, tokių kaip rasė, religija ar politinės priklausomybės, be jūsų aiškaus sutikimo.
ARDEX seka mūsų klientų apsilankymus ARDEX puslapiuose, kad nustatytų, kurios ARDEX paslaugos yra populiariausios. Šie duomenys naudojami siekiant pateikti specialiai pritaikytą reklamą klientams, kurių elgesys rodo, kad jie domisi tam tikra tema ar sritimi.

ARDEX svetainės atskleis jūsų asmeninę informaciją be išankstinio įspėjimo, jei to reikalauja įstatymai arba sąžiningai tikėdami, kad tokie veiksmai yra būtini siekiant: a) laikytis įstatymų nuostatų arba teisinio proceso, pateikto ARDEX arba Svetainėje; (b) apsaugoti ir ginti ARDEX teises arba nuosavybę ir (c) veikti esant būtinoms aplinkybėms, kad apsaugotų asmeninį ARDEX naudotojų ar visuomenės saugumą.

Slapukų naudojimas

ARDEX svetainėje naudojami „slapukai“, kad padėtų jums suasmeninti internetinę patirtį. Slapukas yra tekstinis failas, kurį tinklalapio serveris įdeda į jūsų standųjį diską. Slapukai negali būti naudojami programoms paleisti ar virusams pristatyti į jūsų kompiuterį. Slapukai yra unikaliai priskirti jums ir juos gali nuskaityti tik to domeno žiniatinklio serveris, kuris jums išdavė slapuką.

Vienas iš pagrindinių slapukų tikslų yra suteikti patogią funkciją, leidžiančią sutaupyti laiko. Slapuko tikslas yra pranešti žiniatinklio serveriui, kad grįžote į konkretų puslapį. Pavyzdžiui, slapukas padeda ARDEX įsiminti konkrečią jūsų informaciją arba pakartotinius apsilankymus, jei suasmeninate ARDEX puslapius arba užsiregistruojate ARDEX puslapiuose ar paslaugose. Tai supaprastina jūsų asmeninės informacijos, pvz., atsiskaitymo adresų, pristatymo adresų ir tt, išsaugojimo procesą. Kai grįžtate į tą pačią ARDEX svetainę, galima atkurti anksčiau pateiktą informaciją, todėl galite lengvai naudotis jūsų pritaikytomis ARDEX funkcijomis.

Jūs turite galimybę priimti arba atmesti slapukus. Daugelis žiniatinklio naršyklių automatiškai priima slapukus, tačiau, jei pageidaujate, paprastai galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atmesti slapukus. Jei nuspręsite atmesti slapukus, jums gali nepavykti visiškai naudotis interaktyviomis ARDEX paslaugų ar lankomų svetainių funkcijomis.

„Google Analytics©“ ir „Google Tag Manager©“ naudojimas

Šioje svetainėje naudojama Google Analytics, žiniatinklio analizės paslauga, kurią teikia Google, Inc. („Google“). Google Analytics naudoja slapukus, kurie yra saugomi jūsų kompiuteryje, kad padėtų svetainei analizuoti, kaip lankytojai naudojasi svetaine. Informacija iš slapuko apie jūsų naudojimąsi svetaine (įskaitant jūsų IP adresą) perduodama ir saugoma „Google“ serveryje JAV. Jei anonimizuojate savo IP adresą, paskutiniai aštuoni jūsų IP adreso skaitmenys bus sutrumpinti / anonimizuoti ES šalyse arba kitose Europos ekonominės erdvės sutarties valstybėse narėse prieš perduodant. Visas jūsų IP adresas tik išimtiniais atvejais bus išsiųstas į „Google“ serverį JAV ir ten sutrumpintas. „Google“ naudos šią informaciją, kad įvertintų jūsų naudojimąsi svetaine, rengtų svetainės veiklos ataskaitas svetainių operatoriams ir teiks svetainių operatoriams kitas su svetainės ir interneto naudojimu susijusias paslaugas.

Galite neleisti saugoti duomenų, susijusių su jūsų naudojimusi svetaine ir „Google“ sukurtų naudojant slapukus (įskaitant jūsų IP adresą), taip pat šių duomenų apdorojimui „Google“, atsisiųsdami ir įdiegdami naršyklės papildinį, kurį rasite šioje nuorodoje. : http:// tools.google.com/dlpage/gaoptout

Ši svetainė taip pat naudoja „Google“ žymų tvarkyklę. Ši paslauga leidžia svetainės kodus valdyti per sąsają. Etiketės – tai nedideli kodų elementai, kurie pvz. naudojamas srautui ir lankytojų elgesiui matuoti. „Google“ žymų tvarkyklė diegia tik žymas. Tai reiškia, kad nėra naudojami slapukai ir dėl to jokie asmens duomenys nėra įrašomi. „Google“ žymų tvarkyklė paleidžia kitas žymas, kurios savo ruožtu gali įrašyti duomenis. Tačiau „Google“ žymų tvarkyklė neturi prieigos prie šių duomenų. Jei išaktyvinimas atliekamas domeno arba slapuko lygiu, tai išliks visoms stebėjimo žymoms, jei bus įdiegta naudojant „Google“ žymų tvarkytuvę.

Pakeitimai

ARDEX retkarčiais gali atnaujinti šį privatumo pareiškimą, kad atspindėtų įmonės ir klientų atsiliepimus. ARDEX ragina jus periodiškai peržiūrėti šį pareiškimą, kad būtumėte informuoti apie tai, kaip ARDEX saugo jūsų informaciją.

Kontaktinė informacija

ARDEX laukia jūsų komentarų apie šį privatumo pareiškimą. Jei manote, kad ARDEX nesilaikė šio pareiškimo, susisiekite su ARDEX adresu ardex@ardex.lt. Atsižvelgdami į komerciškai pagrįstas aplinkybes, mes nustatysime ir kuo greičiau išspręsime problemą.